Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Barcelona Districte Cultural)

El baile de la zurda
Logo de l'activitat El baile de la zurda

Divendres 19:00 a 19:30

5 d'abril de 2024

Espai: Auditori Sant Martí

Artista: LaCerda

En el context d'un bar, un club o una revetlla popular a qualsevol lloc de Llatinoamèrica, els músics toquen i la gent beu i balla. La festa conviu amb la tragèdia, com la vida amb la mort. I malgrat la violència, el patiment i les desigualtats; la celebració segueix, i no es perden les ganes de ballar.

Mentrestant, l'atzar fa de les seves, entrellaçant històries personals i desencadenant el transcurs imprevisible dels esdeveniments. Però tant els personatges com els successos són només el teló de fons, perquè mentre la música sona, la copa es buida i el sol se'n va, al centre de la festa, la dansa és la protagonista.

Preu: Gratuït

Divendres
05/04/2024
El rey del Gurugú
Logo de l'activitat El rey del Gurugú

Diumenge 18:00 a 19:00

17 de març de 2024

Espai: Auditori Sant Martí

Artista: La Nave Va

Al Marroc, el Mont Gurugú és un lloc de pas, la sala d'espera del paradís, en què els immigrants subsaharians viuen en unes condicions molt precàries i permanentment a l'aguait dels atacs de la policia que s'hi acarnissa. El Gurugú és una terra de frontera. Però també és un lloc on es demostra la solidaritat entre els immigrants, el motor que els encoratja a continuar resistint.

El rey del Gurugú mostra el drama sempre actual d'aquesta immigració, però ho fa des dels ulls d'un gos que n'és testimoni, amb una mirada lúcida i alhora desconcertada, i a més fent que l'obra sigui una experiència d'immersió per al públic; dirigint-se als espectadors com si fossin un grup nou d'immigrants acabats d'arribar al Gurugú en un espai escènic pràcticament despullat, on els assistents seuen a sobre de mantes i caixes de fusta.

La Nave Va torna al Barcelona Districte Cultural, en aquesta ocasió amb un espectacle on els límits entre realitat i ficció es difuminen, amb una obra que es va estrenar al Festival Temporada Alta del 2016 i que ha girat per Catalunya i Espanya.

Espectacle per a més de 16 anys.

Preu: Gratuït

Diumenge
17/03/2024
El viatge d'Ernest i Célestine
Logo de l'activitat El viatge d'Ernest i Célestine

Dijous 17:15 a 18:34

11 d'abril de 2024

Espai: Sala La Pau

Artista: Petit Cineclub

Potser ja coneixeu a l'ós Ernest i la ratolina Célestine de la sèrie de llibres infantils de l'autora i il·lustradora belga, Gabrielle Vincent: un parell d'amics que ja van protagonitzar un film, ‘Ernest i Celestine, l'any 2012.

Ara tornen amb una nova aventura quan han de viatjar al país de l'Ernest per a poder arreglar el seu preciós violí espatllat. Llavors, descobriran que la música ha estat prohibida en tot el país des de fa anys. Per a ells, és impossible viure sense música!

Amb l'ajuda dels seus còmplices, entre els quals es troba un misteriós justicier emmascaratanomenat Mifasol, l'Ernest i la Célestine intentaran posar fi a aquesta injustícia, per a poder portar de nou l'alegria al país dels ossos.

Després de ‘Ernest i Célestine' i ‘La malvada guineu ferotge', els seus creadors tornen amb aquesta història d'animació preciosa, encantadora i màgica, amb grans dosis d'acció i emoció.

 

Fitxa artística

Format: Llargmetratge

Durada total: 79 minuts

Edat recomanada: A partir de 5 anys

Any: 2021

Idioma: Doblat al català

Preu: Gratuït

Dijous
11/04/2024
Las Cotton
Logo de l'activitat Las Cotton

Diumenge 12:00 a 12:50

10 de març de 2024

Espai: Auditori Sant Martí

Artista: Anita Maravillas

Deixant enrere els perills del seu poble natal, la família Cotton es dirigeix a la ciutat a la recerca d'una nova vida i oportunitats. Entre les teulades i els llums de la ciutat, entre les teles, els fils i les màquines de la fàbrica, la mare i les seves dues filles viuran noves aventures i perills desconeguts. Però aquesta vegada no estan soles i es llançaran amb força al desig de ser feliços.

‘Las Cotton' és un espectacle de titelles per a tota la família que s'inspira en les lluites obreres de les dones a la industria tèxtil de principis del segle XX. A través de la mirada d'una mare i les seves filles es crearà un imaginari visual del que va significar la revolució industrial.

Recomanada per a més de 6 anys.

Preu: Gratuït

Diumenge
10/03/2024
  Anterior12SegüentESPECTACLES

CC Sant Martí


Últim espectacle:

INTERIM de Gisela Riba, dissabte 27 de maig a 19 h a l'Auditori Sant Martí.

Entrades aquí!>> NORMATIVA

tallers

Conèixes la normativa relativa als tallers? Consulta-la aquí!


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av/ Fabregada 22, 3ª planta 08907 l'Hospitalet (Barcelona)
info@transit.es

Centre Cívic
SANT MARTÍ DE PROVENÇALS

Selva de Mar, 215
08020 Barcelona
93 256 57 60
administracio@ccsantmarti.net

Logo Miram Cloud